BLOG: Trends 2021 

Kerst 2021 zal hopelijk weer een Kerst worden waarbij we samen kunnen zijn.

Kerst zal daardoor nog belangrijker zijn en meer gewaardeerd worden. Wat zijn de belangrijkste kleuren en kerstartikelen voor 2021? De nieuwste trends lees je hier.

Made with love

Sweet home and handmade Christmas ornaments

Binnen deze traditionele kersttrend staat de liefde voor handgemaakte decoraties centraal, “Made with Love”. Het hart als symbool zul je veelvuldig als musthave in diverse kerstartikelen terugzien, daarnaast ook decoratieve huisjes, kabouters en cadeauverpakkingen om alles mooi in te pakken. Belangrijke kerstkleuren binnen deze trend zijn: christmas red, blush pink, winter white, silver en camel brown.

Winter Joy

Snow has fallen, but inside it’s all warm and cosy

Binnen deze trend staat gezelligheid voorop, samen buiten een sneeuwpop maken en daarna gauw naar binnen om warm te worden met een warme mok chocolademelk. Aan de haard hangen gedecoreerde kerstsokken gevuld met cadeaus, dit is een warme stijl die zowel binnen als buiten fantastisch aan te kleden is. Musthaves zijn figuurtjes als sneeuwmannen en de gezellige familiehond de labradoodle. Voor buiten wintervogelvoederhuisjes om de vogels ook een gezellig onderkomen te bieden. De kleuren die je in deze trend terugvindt zijn: white ice lacquer, silver, blue dawn, night blue en amber.

Christmas Classics

Treasure the classics

Kerst kan niet zonder een klassieke trend, een trend waarbij de kerstkleuren pearl, sage green, pine green, Christmas red, oxblood en light gold de toon voeren. Deze Kerst vraagt om een grote kerstboom als pronkstuk in de woonkamer, rijk gevuld met glasballen, baltrossen, kralensnoeren en vele vintage objecten. Dit jaar krijgt het hobbelpaard een hoofdrol, een musthave die niet mag ontbreken naast andere verzamelobjecten.