BLOG: Kunstkerstboom

Jaar in jaar uit een prachtige kerstboom

Vind jij het versieren van de kerstboom ook altijd een feestje, maar stiekem ook wel veel werk? Denk dan eens aan het aanschaffen van een kunstkerstboom. Als je er eenmaal één hebt, wil je nooit meer anders. De kunstkerstbomen van Everlands zijn vrijwel niet te onderscheiden van een echte kerstboom, en ze bieden veel voordelen. Ben je nieuwsgierig geworden naar waarom jij een kunstkerstboom moet hebben? Lees dan snel verder!

Praktisch

Ieder jaar in december begint het met het uitzoeken van een kerstboom. Wat leuk is natuurlijk, maar ook wel veel moeite, want een grote kerstboom vervoer je niet zomaar. Met een kunstkerstboom, maak je het jezelf een stuk gemakkelijker!

Blijvend mooi

Een kunstkerstboom blijft tientallen jaren mooi, je hebt geen last van naalduitval en dat scheelt een hoop schoonmaakwerk. Doordat een kunstkerstboom tientallen jaren mee kan gaan, bespaart je dat ieder jaar weer geld.

Makkelijk verplaatsbaar

Kunstkerstbomen zijn veel lichter dan echte kerstbomen, en dus makkelijker te verplaatsen. Ook kun je deze zo van de zolder of uit de kelder halen. De kunstkerstbomen van Everlands zijn erg gemakkelijk in elkaar te zetten. Jij kunt dus bijna direct beginnen met het allerleukste van de kerstboom opzetten, het versieren!

Een veilige kerst

Een kunstkerstboom is minder brandgevaarlijk dan een echte kerstboom, doordat je geen droge, houten boom met naalden in de woonkamer hebt staan. Daarnaast zijn er ook veel mensen met een allergie voor naaldbomen, deze mensen kunnen nu ook eindelijk een kerstboom in huis nemen, zonder er last van te hebben. En voor degene die het versieren van de kerstboom veel werk vinden, en die veel opbergruimte hebben, kun je de kerstboom ook (deels) versiert opbergen. Zo haal je de kerstboom volgend jaar in december weer mooi versierd de woonkamer binnen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de kunstkerstbomen van Everlands? Neem dan snel hier een kijkje op onze collectiepagina.

Collectiepagina