BLOG: 3 tips voor kerstdecoratie aan de deur: een warm welkom

3 tips voor kerstdecoratie aan de deur: een warm welkom

Kerstdecoratie aan de deur is het eerste wat bezoekers zien als ze aanbellen. Het zal ze een gastvrij gevoel geven en je laat hiermee zien dat je zin in kerst hebt. Maar hoe versier je nou zo’n deur? Laat Everlands je daarbij helpen.

1. Kerstkrans

Een kerstkrans is een klassieke kerstdecoratie die altijd goed in het oog springt. Versier de krans met kerstballen, linten en andere decoraties en maak het extra sfeervol met kerstverlichting, zoals microverlichting

Meer tips voor het decoreren van een krans lees je hier: Kunstkrans decoreren: tips & tricks - Everlands kunstkerstkransen (everlands-trees.com)

2. Guirlande

Een kerstguirlande is een andere populaire versiering. Je kunt een kerstguirlande ophangen aan de deur. Versier de kerstguirlande met kerstverlichting, kerstballen of andere decoraties.

3. Miniboompjes

Er zijn eindeloze mogelijkheden voor kerstdecoraties aan en rondom de deur. Wat dacht je bijvoorbeeld van miniboompjes in een pot en dan aan elke zijde van de deur één! Ook deze boompjes kun je decoreren en zien er extra gezellig uit met kerstverlichting. Everlands biedt veel kerstboomseries waarbij naast de grote boom ook miniboompjes verkrijgbaar zijn. Zo creëer je binnens- en buitenshuis kerst in stijl. 

Meer over minikerstbomen lees je hier: Miniboompjes (everlands-trees.com) Met deze tips en ideeën maak je jouw deur een echte eyecatcher. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen unieke deurdecoratie. Aan de slag!