BLOG: Kerstdecoratie voor een sfeervolle vensterbank

Kerstdecoratie voor een sfeervolle vensterbank

Natuurlijk mag de aankleding van je vensterbank niet vergeten worden. Met een beetje creativiteit kun je van je vensterbank een echte kersttopper maken. Everlands zal je op weg helpen met een paar ideeën voor creatieve kerstdecoratie in je vensterbank.

Een verlichte guirlande is een makkelijke manier om je vensterbank snel te verlichten en gezelliger te maken. Je kunt een guirlande alleen van verlichting voorzien of ook verder decoreren met kerstballen en andere kerstdecoraties.

Een minikerstboom is ook een leuke en sfeervolle manier om je vensterbank te versieren. Minikerstbomen zijn er in verschillende soorten en maten, dus je kunt er altijd één vinden die bij jouw smaak en interieur past. Er zijn veel verschillende manieren om een minikerstboom te versieren, bijna net zoals een grote kerstboom.

Een sfeervolle vensterbank creëer je ook met een kerstkrans voor het raam. Hang de krans aan een mooi lint met een strik en wikkel hier microverlichting in. Het verlichtingssnoer werk je weg via het lint of je kiest voor verlichting op batterijen, die je gemakkelijk in de krans zelf kunt verstoppen.

Meer tips voor het decoreren van een krans lees je hier: Kunstkrans decoreren: tips & tricks - Everlands kunstkerstkransen (everlands-trees.com)